Munkavállalóknak

IT területen szeretne sikeres karriert, de nem tudja pontosan mi a következő lépés? Akár aktív álláskereső, akár a jelenlegi pozíciójában bizonytalan, a HSH segít felmérni az Ön valós piaci értékét és ennek megfelelően felkutatni a vágyott állást. Jelentkezzen állományunkba, akár anonim keresőként, mi pedig segítünk eljutni a karrierje következő mérföldkövéhez.

Jelöltmenedzsment: Hogy ne maradjon le a legjobb lehetőségekről

A megfelelő pozíció felkutatása sosem könnyű feladat. Az állásportálok személytelen e-mailjei és a fejvadászok kéretlen hideghívásai mellett szinte lehetetlen kiszűrni a figyelmünkre valóban érdemes ajánlatokat. Aktív álláskeresőknek, és lehetőségeiket nyitva tartani kívánó munkavállalóknak egyaránt tudunk megoldást kínálni. Mi megteszünk mindent, hogy Önnek csak választani kelljen a lehetőségek között.

A HSH több évtizedes HR-es tapasztalattal a háta mögött a munkavállói igények lehető legnagyobb fokú kielégítését célozza. Az Ön ambíció mentén, dedikált figyelmet fordítva a személyes kapcsolattartásra, munkatársaink kiaknázzák a piac nyújtotta lehetőségeket. Kiterjedt kapcsolati tőkénk és szakmai tapasztalatunk az Ön bizalma és szakértelme mellett könnyedén jelenthet egyenes utat az álommunka felé. Mondja el mihez ért, és pontosan mire vágyik, a többit pedig bízza ránk. Ez nem egyszerű toborzás, hanem jelöltmenedzsment, ahol az első lépéstől a munkába állásig támogatjuk az útját.

Legyen része az állományunknak, kockázatok és kötelezettségek nélkül! Semmibe nem kerül, de a jövőt jelentheti.

Minőségi munkahelyet keres?

Ha felkeltettük az érdeklődését, jelentkezzen ingyen állományunkba vagy forduljon hozzánk kérdéseivel!

Jelentkezés Jelöltmanagement Szolgáltatásra

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Munkavállalóknak pozícióra