Munkavállalóknak

IT területen szeretne sikeres karriert, de nem tudja pontosan mi a következő lépés? Akár aktív álláskereső, akár a jelenlegi pozíciójában bizonytalan, a HSH segít felmérni az Ön valós piaci értékét és ennek megfelelően felkutatni a vágyott állást. Jelentkezzen állományunkba, akár anonim keresőként, mi pedig segítünk eljutni a karrierje következő mérföldkövéhez.

Jelöltmenedzsment: Hogy ne maradjon le a legjobb lehetőségekről

A megfelelő pozíció felkutatása sosem könnyű feladat. Az állásportálok személytelen e-mailjei és a fejvadászok kéretlen hideghívásai mellett szinte lehetetlen kiszűrni a figyelmünkre valóban érdemes ajánlatokat. Aktív álláskeresőknek, és lehetőségeiket nyitva tartani kívánó munkavállalóknak egyaránt tudunk megoldást kínálni. Mi megteszünk mindent, hogy Önnek csak választani kelljen a lehetőségek között.

A HSH több évtizedes HR-es tapasztalattal a háta mögött a munkavállói igények lehető legnagyobb fokú kielégítését célozza. Az Ön ambíció mentén, dedikált figyelmet fordítva a személyes kapcsolattartásra, munkatársaink kiaknázzák a piac nyújtotta lehetőségeket. Kiterjedt kapcsolati tőkénk és szakmai tapasztalatunk az Ön bizalma és szakértelme mellett könnyedén jelenthet egyenes utat az álommunka felé. Mondja el mihez ért, és pontosan mire vágyik, a többit pedig bízza ránk. Ez nem egyszerű toborzás, hanem jelöltmenedzsment, ahol az első lépéstől a munkába állásig támogatjuk az útját.

Legyen része az állományunknak, kockázatok és kötelezettségek nélkül! Semmibe nem kerül, de a jövőt jelentheti.

Minőségi munkahelyet keres?

Ha felkeltettük az érdeklődését, jelentkezzen ingyen állományunkba vagy forduljon hozzánk kérdéseivel!

Jelentkezés Jelöltmanagement Szolgáltatásra

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Még mielőtt meglepődne jelezni szeretnénk, hogy az adott szolgáltatás további böngészéséhez most átirányítjuk az Icruitment.hu weboldalra. Ennek az az oka, hogy az Icruitment a Human Service Hungary megújult neve (és brandje) és a következő hetekben minden tartalom át lesz mozgatva az új weboldalra.

Megértését köszönjük!

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Munkavállalóknak pozícióra