MUNKÁLTATÓKNAK

IT szakemberre van szüksége, de nem szeretne hosszú heteket, hónapokat fordítani a toborzásra? A keresett munkaerő talán már nálunk van, az Ön ajánlatára várva. Tudjon meg többet egyedi szolgáltatásunkról és nézzen szét a szakavatott jelöltekből álló állományukban!

Toborzás másként

Több évtizedes HR tapasztalattal a hátunk mögött arra lettünk figyelmesek, hogy az IT szakemberek munkaerőpiaci elérésének megközelítési módja gyakran bizonyul elavultnak. A fejvadászok szakadatlan törekvései a szerződött cégek igényének kielégítésére sok hideghívást és frusztrációt okoz a szakemberek számára. Az ajánlott pozíció pedig általában nem is egyezik a munkavállalói igényekkel…
Tanulva a hibákból arra jutottunk másként közelítjük meg a problémát, és bevezettük a jelöltmenedzsment alapú toborzást. Különböző területekről érkező, főként IT szakemberekből álló, folyamatosan épülő adatbázisunkba aktív álláskereső, vagy dolgozó, de karrierlehetőségekre nyitott személyeket invitálunk. A szakemberekkel való bizalmi viszony kialakítása után, alapos interjúfolyamat során olyan komplex jelöltértékelő adatlapokat állítunk össze, melyek képet nyújtanak a munkavállaló képességeiről, ambícióiról, elvárásairól és jövőbeli terveiről egyaránt. Munkaadóként mi is lehetne könnyebb módja annak, hogy a hosszas toborzási folyamatot megspórolva valóban a csapatba illő, szakmailag és emberileg is kompetens munkavállalót találjunk?

Miben különbözik szolgáltatásunk a többi piaci szereplőtől?

Minőségi munkaerőt keres?

Ha felkeltettük az érdeklődését, nézzen szét állományunkban vagy forduljon hozzánk kérdéseivel!

Visszahívást kérek

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Munkáltatóknak pozícióra