MUNKÁLTATÓKNAK

IT szakemberre van szüksége, de nem szeretne hosszú heteket, hónapokat fordítani a toborzásra? A keresett munkaerő talán már nálunk van, az Ön ajánlatára várva. Tudjon meg többet egyedi szolgáltatásunkról és nézzen szét a szakavatott jelöltekből álló állományukban!

Toborzás másként

Több évtizedes HR tapasztalattal a hátunk mögött arra lettünk figyelmesek, hogy az IT szakemberek munkaerőpiaci elérésének megközelítési módja gyakran bizonyul elavultnak. A fejvadászok szakadatlan törekvései a szerződött cégek igényének kielégítésére sok hideghívást és frusztrációt okoz a szakemberek számára. Az ajánlott pozíció pedig általában nem is egyezik a munkavállalói igényekkel…
Tanulva a hibákból arra jutottunk másként közelítjük meg a problémát, és bevezettük a jelöltmenedzsment alapú toborzást. Különböző területekről érkező, főként IT szakemberekből álló, folyamatosan épülő adatbázisunkba aktív álláskereső, vagy dolgozó, de karrierlehetőségekre nyitott személyeket invitálunk. A szakemberekkel való bizalmi viszony kialakítása után, alapos interjúfolyamat során olyan komplex jelöltértékelő adatlapokat állítunk össze, melyek képet nyújtanak a munkavállaló képességeiről, ambícióiról, elvárásairól és jövőbeli terveiről egyaránt. Munkaadóként mi is lehetne könnyebb módja annak, hogy a hosszas toborzási folyamatot megspórolva valóban a csapatba illő, szakmailag és emberileg is kompetens munkavállalót találjunk?

Miben különbözik szolgáltatásunk a többi piaci szereplőtől?

Minőségi munkaerőt keres?

Ha felkeltettük az érdeklődését, nézzen szét állományunkban vagy forduljon hozzánk kérdéseivel!

Visszahívást kérek

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Munkáltatóknak pozícióra