HUMAN SERVICES HUNGARY

A minőségi humán erőforrás

Cégünk munkaerő közvetítő és humánerőforrás szolgáltató elsősorban informatikai és mérnök, HR és munkaügy, pénzügy, könyvelés és számvitel területekre kínál minőségi munkaerőt. Kollégáink a toborzás és a kiválasztás világában több mint 25 éve mozognak otthonosan, tapasztalatuknak és elhivatottságuknak köszönhetően igen rövid idő alatt találjuk meg az adott pozícióra alkalmas jelölteket.

Munkaerő toborzás

A Human Services Hungary elsősorban informatikai szakemberek toborzásával és közvetítésével foglalkozik, de emellett, mérnök, HR és munkaügy, pénzügy, könyvelés és számvitel területekre is kínál minőségi munkaerőt.
A humán erőforrás adatbázist amivel dolgozunk folyamatosan frissítjük, ellenőrizzük, bővítjük, így tényleg a legjobb munkaerőt tudjuk felkutatni ügyfeleink számára. Kiterjedt kapcsolati rendszerünk van egyetemekkel és képzőcégekkel, ezért, egyfelől folyamatos a junior utánpótlásunk, másfelől, a 25 év tapasztalatunknak is köszönhetően, sok senior munkavállalót is elérünk.
Az általunk ajánlott jelöltek többszintes előszűrésen esnek át (szakmai tesztek, monotonitás teszt, személyes vagy online interjú, kompetencia felmérés, nyelvi tesztek), így Önnek tényleg nem kell 100 jelentkezőt végig nézni, csak azt a pár releváns embert, aki valóban alkalmas az adott pozícióra.
Végig fix árakkal dolgozunk, rejtett költségek nélkül, munkánkra pedig minden esetben garanciát vállalunk.

munkamenetünkről

Konzultáció és humán erőforrás igény felmérés

Megrendelőnk emberi erőforrás igényét egy ingyenes konzultáció alkalmával mérjük fel. A feladat ismertetését követően minden esetben személyes, testre szabott ajánlatot dolgozunk ki. A lehetséges szolgáltatástípusokat Megrendelőnk saját igényeihez, preferenciáihoz és lehetőségeihez szabjuk. A konzultáció során igény szerint piaci/ágazati tanácsot is adunk, ide értve az aktuális bérinformációkat is. 

Megfelelő munkaerő közvetítő szolgáltatás kiválasztása

Amennyiben ügyfelünknek csak célzott fejvadászatra van szükség, akkor azt az utat javasoljuk. Ha hatékonyabbnak vélünk egy igény szerint szűrt önéletrajz adatbázisban történő keresést, akkor erre szóló csomagot fogunk ajánlani. Amennyiben toborzással egy időben céges arculatát is erősíteni szeretné, vagy akár fejlesztené social media (közösségi média) jelenlétét, akkor erre vonatkozó lehetőségeket fogunk kínálni. Elégedettek akkor leszünk, ha mind keresési, mind költségkímélő szempontból a leghatékonyabb megoldást sikerült megtalálnunk. 

Munkaerő toborzás és szakmai előszűrés

Munkánk során Megrendelőnk preferenciái alapján keressük és szűrjük elő a megfelelő jelölteket. Többszintes szűrési folyamatot használunk, mely során szakmai, egyedi, nyelvi vagy monotonitást mérő tesztekkel szűrjük a jelölteket. Az eredményekről folyamatos tájékoztatást adunk, az aktuális állapotról riportolunk. Kapcsolattartásunk egyszemélyes, amely megkönnyíti az ügymenetet, hiszen minden megrendelőnk mellé egy – adott területen szakemberként működő – kollégát dedikálunk a feladat elvégzésére.

Diszkréció, korrektség, garancia

Hiszünk a közös munkában, és a hosszútávon kifizetődő korrektségben! Előre leegyeztetett árakkal dolgozunk, rejtett költségek nélkül. A munkánkra pedig garanciát vállalunk. Amennyiben a kiválasztott, közvetített munkavállalót még sem megfelelő, 2 hónapig ingyenesen „cseréljük”. Kérés esetén az ügymenetet teljes diszkrécióval kezeljük. Munkánk során GDPR-nak megfelelő rendszerekkel dolgozunk.

Minőségi munkaerő közvetőt keres?

Jó helyen jár! Ráadásul, gyorsan és baráti áron dolgozunk! További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Rólunk pozícióra