Toborzás social media felületen keresztül

Mit tartalmaz és kinek ajánlott?

Szakember toborzásunk ennél a szolgáltatástípusnál nyíltan zajlik: legaktívabban a közösségi médiafelületeket használjuk, többek között célcsoportra szűrt Facebook és Instagram kampányokat bonyolítunk le. Igény esetén Megrendelőnk arculatát használjuk, amelyet ilyen formában egyúttal erősítünk is. A hirdetések, illetve lehetőség szerint a landing page kreatívjait Megrendelőnkkel együttműködve készítjük el.

Azon cégek számára ajánljuk a fejvadászat ezen típusát, akik kombinált lehetőségben gondolkodnak: miközben adott pozícióra alkalmas jelöltek közül válogathatnak, egyben vállalkozásuk ismertségét is növelnék. Hasznos azok számára is, akik egyszerre több alkalmazott felvételét tervezik. A toborzást követően a kiválasztás folyamatában ez esetben is aktívan részt veszünk, a jelölteket kérésre előszűrjük. Munkadíjunkat a megbeszélt marketingkampány feladatai határozzák meg.

* Átlagolt számadatok az utóbbi év sikeres kampányainak eredményei alapján
289 000 HUF + ÁFA

Miért éri meg Social Mediával kiegészített toborzás?

  • Figyelemgazdaságban élünk, ahol sosem szenteltek még ennyi időt az online jelentlétnek a hétköznapi felhasználók, mint napjainkban
  • Az aktuális online marketing trendek használatával az Ön cége kiemelkedhet a médiazajból, üzenete előbb eljut a célközönséghez, mint a versenytársaké
  • Hatalmas célközönségek és specifikus célpiacok elérése egyaránt lehetséges
  • Cégének márkaismertsége is növekszik
  • A hirdetések kapcsán felmerülő kommentek moderálásával irányítóvá válik az Ön cége kapcsán folyó kommunikáció, a felmerülő kérdések valósidejű megválaszolásával elérhető és megbízható munkaadóként pozícionáljuk Önt.

További érvekért olvassa el blogbejegyzésünket a Közösségi Média toborzás irányú használatáról.

Munkamódszerünk:

Minőségi munkaerőt keres?

Mi segítünk! További információkért és árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Toborzás social medián keresztül pozícióra