Toborzás social media felületen keresztül

Mit tartalmaz és kinek ajánlott?

Szakember toborzásunk ennél a szolgáltatástípusnál nyíltan zajlik: legaktívabban a közösségi médiafelületeket használjuk, többek között célcsoportra szűrt Facebook és Instagram kampányokat bonyolítunk le. Igény esetén Megrendelőnk arculatát használjuk, amelyet ilyen formában egyúttal erősítünk is. A hirdetések, illetve lehetőség szerint a landing page kreatívjait Megrendelőnkkel együttműködve készítjük el.

Azon cégek számára ajánljuk a fejvadászat ezen típusát, akik kombinált lehetőségben gondolkodnak: miközben adott pozícióra alkalmas jelöltek közül válogathatnak, egyben vállalkozásuk ismertségét is növelnék. Hasznos azok számára is, akik egyszerre több alkalmazott felvételét tervezik. A toborzást követően a kiválasztás folyamatában ez esetben is aktívan részt veszünk, a jelölteket kérésre előszűrjük. Munkadíjunkat a megbeszélt marketingkampány feladatai határozzák meg.

* Átlagolt számadatok az utóbbi év sikeres kampányainak eredményei alapján
289 000 HUF + ÁFA

Miért éri meg Social Mediával kiegészített toborzás?

  • Figyelemgazdaságban élünk, ahol sosem szenteltek még ennyi időt az online jelentlétnek a hétköznapi felhasználók, mint napjainkban
  • Az aktuális online marketing trendek használatával az Ön cége kiemelkedhet a médiazajból, üzenete előbb eljut a célközönséghez, mint a versenytársaké
  • Hatalmas célközönségek és specifikus célpiacok elérése egyaránt lehetséges
  • Cégének márkaismertsége is növekszik
  • A hirdetések kapcsán felmerülő kommentek moderálásával irányítóvá válik az Ön cége kapcsán folyó kommunikáció, a felmerülő kérdések valósidejű megválaszolásával elérhető és megbízható munkaadóként pozícionáljuk Önt.

További érvekért olvassa el blogbejegyzésünket a Közösségi Média toborzás irányú használatáról.

Munkamódszerünk:

Minőségi munkaerőt keres?

Mi segítünk! További információkért és árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Toborzás social medián keresztül pozícióra