Toborzás social media felületen keresztül

Mit tartalmaz és kinek ajánlott?

Szakember toborzásunk ennél a szolgáltatástípusnál nyíltan zajlik: legaktívabban a közösségi médiafelületeket használjuk, többek között célcsoportra szűrt Facebook és Instagram kampányokat bonyolítunk le. Igény esetén Megrendelőnk arculatát használjuk, amelyet ilyen formában egyúttal erősítünk is. A hirdetések, illetve lehetőség szerint a landing page kreatívjait Megrendelőnkkel együttműködve készítjük el.

Azon cégek számára ajánljuk a fejvadászat ezen típusát, akik kombinált lehetőségben gondolkodnak: miközben adott pozícióra alkalmas jelöltek közül válogathatnak, egyben vállalkozásuk ismertségét is növelnék. Hasznos azok számára is, akik egyszerre több alkalmazott felvételét tervezik. A toborzást követően a kiválasztás folyamatában ez esetben is aktívan részt veszünk, a jelölteket kérésre előszűrjük. Munkadíjunkat a megbeszélt marketingkampány feladatai határozzák meg.

Miért éri meg Social Mediával kiegészített toborzás?

 • Figyelemgazdaságban élünk, ahol sosem szenteltek még ennyi időt az online jelentlétnek a hétköznapi felhasználók, mint napjainkban
 • Az aktuális online marketing trendek használatával az Ön cége kiemelkedhet a médiazajból, üzenete előbb eljut a célközönséghez, mint a versenytársaké
 • Hatalmas célközönségek és specifikus célpiacok elérése egyaránt lehetséges
 • Cégének márkaismertsége is növekszik
 • A hirdetések kapcsán felmerülő kommentek moderálásával irányítóvá válik az Ön cége kapcsán folyó kommunikáció, a felmerülő kérdések valósidejű megválaszolásával elérhető és megbízható munkaadóként pozícionáljuk Önt.

További érvekért olvassa el blogbejegyzésünket a Közösségi Média toborzás irányú használatáról.

Munkamódszerünk:

 • Az online marketing trendjeihez és a Megrendelő márkájához igazodva létrehozzuk az álláshirdetéshez/ álláshirdetésekhez kapcsolódó kreatívot. Ezt igény esetén a Megrendelő arculatához igazítjuk, és több verziót is létrehozunk, melyek közül partnerünk kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőt.
 • Az elkészült kreatívot közösségi média kampánnyá konvertáljuk, melynek targetálása és paraméterei a pozíció által megkívánt szűrési rendszerhez alkalmazkodnak.
 • A kihelyezett hirdetéseket kollégáink folyamatosan monitorozzák, a kapott visszajelzéseket moderálják, az engagementet további posztolással erősítik
 • A hirdetés kapcsán felmerülő kérdésekre marketinges kollégáink a Megrendelőnk érdekeinek szem előtt tartása mellett, legjobb tudásuk szerint felelnek
 • A kampány kapcsán felmerülő eredményekről és reakciókról jelentést készítünk a Megrendelő számára, hogy transzparens munkamódszerünknek köszönhetően Partnerünk is lássa a folyamat pontos mentét.
 • A beérkezett önéletrajzokat a Megrendelő számára továbbítjuk, őket kérésre előszűrjük, igény esetén a kiválasztás folyamatában is aktívan részt veszünk.

Munkamódszerünk:

Minőségi munkaerőt keres?

Mi segítünk! További információkért és árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés Toborzás social medián keresztül pozícióra