Szolgáltatásaink

Fejvadászat, toborzás, munkaerő közvetítés

Adott pozícióra szabott speciális munkaerő közvetlen keresése. A megfelelő jelölteket saját kapcsolatrendszereink és kommunikációs csatornáink adta lehetőségek, illetve ajánlások mentén (nem hirdetés útján!), több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező tanácsadóink keresik fel. Ezt a munkaerő-közvetítő formát felső- és középvezetői pozíciók, illetve speciális szaktudást igénylő állások esetében ajánljuk. A toborzást teljes diszkrécióval végezzük, és a kompatibilis jelölteket szelektáljuk, illetve előszűrjük. Munkánkról folyamatosan riportálunk, az első eredményeket kb. 1 hét múlva tudjuk biztosítani. Munkadíjunkat a pozíció betöltőjének bére határozza meg, munkánkra pedig garanciát vállalunk: amennyiben az általunk közvetített szakember munkaviszonya a garanciális időn belül szűnik meg, úgy költségmentesen pótoljuk személyét azonos kvalitású munkaerővel.

Marketinggel egybekötött fejvadászat

Szakember toborzásunk ennél a szolgáltatástípusnál nyíltan zajlik: legaktívabban a közösségi médiafelületeket használjuk, többek között célcsoportra szűrt Facebook és Instagram kampányokat bonyolítunk le. Igény esetén Megrendelőnk arculatát használjuk, amelyet ilyen formában egyúttal erősítünk is. A hirdetések, illetve lehetőség szerint a landing page kreatívjait Megrendelőnkkel együttműködve készítjük el. Azon cégek számára ajánljuk a fejvadászat ezen típusát, akik kombinált lehetőségben gondolkodnak: miközben adott pozícióra alkalmas jelöltek közül válogathatnak, egyben vállalkozásuk ismertségét is növelnék. Hasznos azok számára is, akik egyszerre több alkalmazott felvételét tervezik. A toborzást követően a kiválasztás folyamatában ez esetben is aktívan részt veszünk, a jelölteket kérésre előszűrjük. Munkadíjunkat a megbeszélt marketingkampány feladatai határozzák meg.

Önéletrajz csomag

Megrendelőnk által meghatározott képzettség és tapasztalat, kompetenciák, valamint elvárások mentén csomagot készítünk össze a munkakörre szabott jelöltek önéletrajzaiból. A kiválasztás folyamatában aktívan segítjük partnerünket, igény esetén az első körös interjúkat is lebonyolítjuk. Adott önéletrajz csomag az előre megbeszélt jelöltszámot tartalmazza, amelyet fix díjon adunk át partnerünknek, így a meghatározott díjért végül Megrendelőnk akár több jelöltet is állományba vehet. Ezt a szolgáltatástípusunkat azon pozíciók esetében ajánljuk, amelyek nem igényelnek a megszokottól jelentősen eltérő szaktudást, ugyanakkor a munkakör mielőbbi hatékony betöltésre vár. Költséghatékony megoldás lehet azon cégek számára is, amelyek egyszerre több ember felvételét is tervezik.

Minőségi munkaerőt keres?

Mi segítünk! További információkért és árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiknek ajánlott?

Munkaerőközvetítő szolgáltatások cégeknek, amelyek:

  • a hatékonyság érdekében megbízható munkaerő közvetítővel, illetve fejvadász céggel dolgoznának együtt
  • időt spórolva, kiszerveznék ezt a feladatot szakértő kezekbe
  • nem rendelkeznek HR osztállyal
  • HR részlegük nem fókuszál toborzásra
  • HR részlegük hatékonyabbá szeretné tenni a szakemberkeresést
  • gyorsan szeretnének megfelelő alkalmazottakra találni
  • eddigi munkaerő keresései nem vezettek megfelelő eredményre
  • közösségi médiabeli megjelenésük hiányos, erősödni szeretnének ezen a területen
  • közösségi média (social media) kampányt szeretnének indítani saját HR folyamataik támogatásaként
  • testreszabott, egyedi szolgáltatások mentén szeretik vállalati ügyeiket intézni

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Szolgáltatások pozícióra