Photo

Junior Szoftvertesztelő

23003

partner@humanserviceshungary.hu

Member Since 2022

Rövid leírás

Komoly vezetői, valamint menedzsment tapasztalattal rendelkező jelöltünk szeretné magát átképezni, és profizmusát kihasználva sikereket elérni tesztelői területen is. Rövidesen szeretné letenni az ISTQB alapvizsgát és most olyan munkahelyet keres, ahol jelenlegi munkahelye mellett el tudná sajátítani a szükséges gyakorlati ismereteket, többek között az SQL-t az alapoktól kezdve, és ahol támogatnák őt a karrierútján.

Munkavégzés helye: Teljes remote, legfeljebb heti 1-2 óra bejárással

Nyelvtudás: angol, társalgási szint

Tanulmányok

2017
Felsőfokú tanulmányok Közgzadász (Emberi Erőforrás Szakirány)
2015
Felsőfokú tanulmányok Jogász
2010
OKJ-s végzettség Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó; Európai uniós pályázatíró

Korábbi munkahelyek

Jogi előadó Állami tulajdonú szervezet
jelenlegi

o Az IT terület szerződéseinek kialakítása, véleményezése, állásfoglalás jogi kérdésekben.

Döntéselőkészítési szakértő Állami tulajdonú szervezet
1 év

o A szervezet vezérigazgató-helyettese, a szervezet vezérigazgatója munkájának segítése: vezetői anyagok, dokumentumok átolvasása, véleményezése, jogszabályoknak, belső szabályzatoknak való megfelelésük ellenőrzése, eltérés esetén annak jelzése, kezelése; összefoglalók, kivonatok, felkészítők elkészítése és a szakmai álláspont megfogalmazása.
o További tevékenységek és felelősségek: hosszabb távú, stratégiai projektek előkészítése; projektkoordináció; szabályzatok, folyamatok elkészítésében/kialakításában, felülvizsgálatában való részvétel.

Főosztályvezető helyettes Állami szervezet
1 év

o Főosztályvezető munkájának támogatása: nyilvántartások (adatbázisok) kialakítása, vezetésüknek és az azokban szereplő adatok kezelésének menedzselése, koordinálása, szervezeti működés kialakítása munkatársak munkájának irányítása; vezetői értekezleteken, megbeszéléseken a főosztály képviselete.

HR munkatárs Vegyipari vállalat
1 év

o HR valamennyi területét átfogó feladatok.
o Stratégia kialakítása: megbeszéléseken, egyeztetéseken való részvétel; állásfoglalások, javaslatok megfogalmazása, kidolgozása.
o Szabályzatok kezelése: szabályzatok írása, kivonatolása, felülvizsgálata és aktualizálása.
o Személyügyi riportok készítése: rendszeres és ad hoc riportok, elemzések készítése (létszám, munkaidő, távollét, stb.).
o Bérszámfejtés előkészítése: a szükséges dokumentumok és információk begyűjtése, feldolgozása és továbbítása; a kapcsolódó számlák ellenőrzése és előkészítése a könyvelés számára.
o Folyamatok fejlesztése: riportok automatizálása; adminisztráció gyorsítása; kommunikáció hatékonyabbá tétele és gyorsítása automatizálással
o Adatbázisok kezelése: adatbázis létrehozása (struktúra kialakításával), karbantartása, vezetése.

Ügyintéző Állami szervezet
1 év

o Támogatási szerződések teljesítésének átfogó ellenőrzése, beszámoltatás saját kialakítású riporting rendszerrel, gazdasági-pénzügyi adatok nyilvántartása saját kialakítású adatbázisban.
o A riportok és a szerződések kezeléséhez szükséges Excel táblázatok kialakítása, vezetése, pénzügyi beszámolók ellenőrzése, majd később a pénzügyi beszámolók ellenőrzésének koordinálása; szerződések megkötésében és források kihelyezésében való közreműködés.
o További tevékenységek és felelősségek: kapcsolattartás a partnerekkel; előterjesztések és belső szabályzatok véleményezése; a főosztály munkájára vonatkozó jogszabályok figyelése, kivonatolása.

HR vezető Rendezvényszervező szervezet
5 év

o Tervezés: szükséges létszám meghatározása; bérpolitika kialakítása és bértámogatási pályázatok írása, illetve koordinálása.
o Bérszámfejtési-gazdasági, illetve személyügyi tevékenység: bérszámfejtéshez szükséges információk előkészítésének és továbbításának koordinálása, a számfejtett bérek ellenőrzése a kiutalás előtt; szerződések, tájékoztatók írása; jogi kötelezettségek teljesülésének biztosítsa, figyelemmel kísérése; az ügyvezető tájékoztatása a jelentős problémákról, lényeges folyamatokról és a jogi környezetről.
o Humán vezetői-kommunikációs feladatok ellátása: kapcsolattartás, tárgyalás a dolgozókkal, illetve a partnerekkel; konfliktuskezelés; munkajogi kérdések kezelése

Bérügyintéző Egyéni vállalkozó
1 év

o A bérszámfejtésen túl a vállalkozás adminisztrációjának ellátása, a többi munkavállaló munkaügyeinek intézése.

Külföldi munkák Ciprus, Egyesült Királyság
1 év

o Különféle szállodai munkák

Vezetői aszisztens Kiskereskedelmi szervezet
2 év

o Klasszikus asszisztensi feladatok, adatbázis-kezelés, adminisztráció és szervezési feladatok

Szakmai Tudás

  • Access
  • Excel
  • Excel VBA programozás
  • Power Query
  • SAP CO alapoktatás
  • SQL adatbázis programozás

Átirányítás az icruitment.hu oldalra

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük, hogy a Human Services Hungary neve és brandje teljesen megújult, hogy még inkább az Ön igényeire szabott élményt nyújthassunk! Szolgáltatásaink mostantól az Icruitment.hu weboldalon érhetők el.

Kattintson és fedezze fel új, modern weboldalunkat!

Érdeklődöm a jelölt iránt

Jelentkezés Junior Szoftvertesztelő pozícióra